Opiskelijajäsenen edut
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Opiskelijajäsenen edut

Suomen Kanttori-urkuriliiton opiskelijajäseneksi voi liittyä opiskelija, joka suorittaa ensimmäistä kanttorin virkaan pätevöittävää tutkintoaan ammattikorkeakoulussa tai Sibelius-Akatemiassa. Opiskelija, jolla on jo kanttorin pätevyys, voi liittyä liiton varsinaiseksi jäseneksi.

Opiskelijajäsenyys on maksuton. Opiskelijajäsen saa mm. Crux-lehden, liiton palvelussuhdeneuvonnan työelämään liittyvissä kysymyksissä sekä muut jäsenedut. Opiskelijajäsenyys päättyy valmistumiseen.

Liity opiskelijajäseneksi tästä


Opiskelijajäsenten kysymyksiä:

• Teen keikkoja uuteen seurakuntaan, jossa toimituksista ja matkoista maksetaan paljon vähemmän kuin toisessa seurakunnassa! Miten paljon toimituksista pitäisi saada palkkaa?

• Olen viransijaisena helmikuusta lokakuuhun! Saanko kesälomaa tai vapaita viikonloppuja?

• Haluaisin täydentää opintojani, mutta koulutus ja sen antamat pätevyydet tuntuvat olevan jatkuvassa muutoksessa! Mihin koulutukseni pätevöittää?

  • Tunnen töissä olevani muiden työtekijöiden pompotettavana. Keneltä voin kysyä neuvoja ja saada tukea?

 

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2020 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille