Kirkkomusiikki-lehti
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kirkkomusiikki-lehti

 

Suomen Kanttori-urkuriliitto (SKUL)julkaisee yhdessä Suomen Kirkkomusiikkiliiton (SKML)ja Seurakuntien Lapsityön Keskuksen (SLK)kanssa maamme ainoaa kirkkomusiikkiin erikoistunutta lehteä, Kirkkomusiikkia. Kirkkomusiikki on kuorolaisia, kanttoreita ja kaikkia hengellisen musiikin ystäviä palveleva, kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä valtakunnallinen aikakauslehti.

Lehti palvelee erityisesti seurakuntien kuorolaisia. Se antaa virikkeitä äänenmuodostukseen ja laulamiseen, kertoo musiikkitapahtumista, uusista levyistä, nuoteista, kirjoista sekä jumalanpalveluselämästä ja uruista. Lehti johdattelee lukijansa myös Internetin kirkkomusiikkiaineistojen pariin.

Kirkkomusiikkiin liittyvien artikkelien ohella lehden sisältöön kuuluvat ajankohtaiset katsaukset, kolumnit, SKML ja sen piirit, kuorojen juhlakuvat, Kirkon musiikkijuhlat, SLK:n järjestämät tapahtumat, KJM:n jumalanpalvelusopastus, hiippakuntien kanttoriuutiset ja hiippakuntakanttorin palsta. Lukijoilta saadulla postilla viritetään keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Lehti toimii Suomen Kirkkomusiikkiliiton, kirkkomusiikkipiirien ja laulajien yhteyskanavana.

Tilaukset ja laskutukset osoitteella:
Suomen Kirkkomusiikkiliitto
Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki
puh. (09) 436 6540
**@**