Kirkkomusiikki-lehti
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kirkkomusiikki-lehti

 

Suomen Kanttori-urkuriliitto (SKUL)julkaisee yhdessä Suomen Kirkkomusiikkiliiton (SKML)ja Seurakuntien Lapsityön Keskuksen (SLK)kanssa maamme ainoaa kirkkomusiikkiin erikoistunutta lehteä, Kirkkomusiikkia. Kirkkomusiikki on kuorolaisia, kanttoreita ja kaikkia hengellisen musiikin ystäviä palveleva, kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä valtakunnallinen aikakauslehti.

Lehti palvelee erityisesti seurakuntien kuorolaisia. Se antaa virikkeitä äänenmuodostukseen ja laulamiseen, kertoo musiikkitapahtumista, uusista levyistä, nuoteista, kirjoista sekä jumalanpalveluselämästä ja uruista. Lehti johdattelee lukijansa myös Internetin kirkkomusiikkiaineistojen pariin.

Kirkkomusiikkiin liittyvien artikkelien ohella lehden sisältöön kuuluvat ajankohtaiset katsaukset, kolumnit, SKML ja sen piirit, kuorojen juhlakuvat, Kirkon musiikkijuhlat, SLK:n järjestämät tapahtumat, KJM:n jumalanpalvelusopastus, hiippakuntien kanttoriuutiset ja hiippakuntakanttorin palsta. Lukijoilta saadulla postilla viritetään keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Lehti toimii Suomen Kirkkomusiikkiliiton, kirkkomusiikkipiirien ja laulajien yhteyskanavana.

Tilaukset ja laskutukset osoitteella:
Suomen Kirkkomusiikkiliitto
Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki
puh. (09) 436 6540
**@**
 

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Huhtikuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille