Kirkon musiikkijuhlat
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kirkon musiikkijuhlat

Suomen Kanttori-urkuriliitto, Suomen Kirkkomusiikkiliitto, Kirkkopalvelut sekä Kirkkohallituksen jumalanpalveluselämän ja musiikkitoiminnan yksikkö ovat järjestäneet viiden vuoden välein Valtakunnallisia kirkkomusiikkijuhlia. Päävastuu juhlien järjestämisestä ja taloudesta on Kirkkohallituksella. Paikallisseurakunta osallistuu järjestelyihin.

Vuodesta 2012 juhlien nimi on ollut Kirkon musiikkijuhlat.

Seuraavien juhlien ajankohta ja paikkakunta ei ole vielä tiedossa.

 

Edelliset juhlat:

19-21.5.2017 Helsinki

25-27.5.2012 Jyväskylä

2006 Kuopio


Juhlille kokoontuu tuhansia kirkkokuorolaisia ja musiikkiyhtyeiden jäseniä johtajineen. Ensimmäisiä kirkkomusiikkijuhlia - tuolloin kirkkolaulujuhlia - vietettiin v. 1927 Tampereella Suomen Kanttori-urkuriliiton toimesta.

Juhlilla esitettävien teosten julkaisemisesta vastaa Suomen Kanttori-urkuriliiton ja Suomen Kirkkomusiikkiliiton Yhteiskustannus. Nuottien tilaukset Kirkkomusiikkiliitosta.

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Huhtikuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille