Opiskelijatoimikunta
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Opiskelijatoimikunta 2017

Suomen Kanttori-urkuriliiton opiskelijatoimikunta on toiminut 15 vuotta. Toimikunnan tehtävänä on valvoa liiton opiskelijajäsenten etua opiskeluun ja liiton toimintaan liittyvissä asioissa. Toimikunnan jäsenet toimivat samalla liiton yhdyshenkilöinä omissa oppilaitoksissaan.

Suomen kanttori-urkuriliiton ja AKInn asiantuntijat sekä opiskelijatoimikunnan jäsenet järjestävät syksyisin oppilaitoksissa infotilaisuuden, jossa uusille opiskelijoille kerrotaan liiton toiminnasta ja palveluista sekä ajankohtaisista työelämän asioista. Valmistuvia kanttoreita liitto muistaa pienellä lahjalla.

Kanttori-urkuriliiton opiskelijatoimintaa varten AKIn toimistossa työskentelee asiantuntija Vesa Engström, jonka tehtävänä on opiskelijatoimikunnan sihteerinä toimiminen, opiskelijajäsenten rekrytointi ja neuvonta sekä yhteydet kirkkoon ja akavalaiseen opiskelijatoimintaan.

Opiskelijatoimikunnan jäsenet

 

Anni Nousiainen @uniarts.fi (Siba/Helsinki)

Suominen, Teemu **@** (OAMK)
vara Saarenpää, Sanna

Vesa Engström, asiantuntija, AKI, toimikunnan sihteeri


Valtuuston kokouksiin osallistuu kaksi opiskelijaedustajaa, jotka opiskelijatoimikunta valitsee keskuudestaan.

Opiskelijoiden edustaja hallituksessa:
Teemu Suominen (läsnäolo- ja puheoikeus)

Opiskelijatoiminnasta vastaa

Asiantuntija Vesa Engström, 050 5975231

Kirkon akateemiset AKI
Jäsenille
AKIn jäsenten vapaa-ajan matkavakuutus

AKIn liittojen jäsenetuvakuutukset ovat siirtyneet 1.1.2018 alkaen Turvaan (Keskinäinen vakuutusyhtiö Turva). Olet saanut postitse uuden jäsenkortin, jonka mukana oli tietoa uusista vakuutusehdoista. Esimerkiksi matkavakuutuksen ehdot paranevat tuntuvastí. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Tammikuu 2019 Lue lisää

Usein kysyttyä
Sopimukset ja suositukset
Kannanotot

Tähän on kerätty kaikki mietinnöt, suositukset, raportit, lausunnot ja kannanotot, jotka koskevat AKIn ja sen perusliittojen toiminta-aluetta. Sivuilta löytyvät myös asiakirjat, jotka on laadittu ennen AKIn perustamista (1.1.2005). Lue lisää

Alaosastoille